Foto: Shutterstock
Liellopu gaļu morāviešu gaumē var pasniegt gan ģimenes viesībās, gan oficiālā banketā.
180Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kgliellopa gaļa olas sālīti gurķi gab.sīpoli selerijas un pētersīļa sakne1 glāzealus

Sagatavošana

1

Govs ciskas gabalā šķiedru virzienā izdara dziļu iegriezumu, piepilda to ar cieti vārītām olām un sloksnēs sagrieztiem sālītiem gurķiem. Gaļu krusteniski pārsien un vāra vienā litrā ūdens kopā ar sīpoliem, selerijas un pētersīļa sakni un glāzi gaiša alus.

2

Kad gaļa gatava, pēc aptuveni 2 stundām to izņem no buljona un sagriež šķērsām šķiedrām.

3

Buljonu turpina vārīt, ietvaicējot līdz mērces kondīcijai un pasniedz pie gaļas karstu mērces traukā.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!