Foto: Shutterstock
Liellopu gaļa sīpolu mērcē ikdienas pusdienām vai vakariņām.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
150 gLiellopa gaļas mīkstums sāls malti melnie pipari10 gtauki gsīpoli15 gkausēts sviests ūdens vai buljons5 gkviešu milti50 gskābs krējums

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli un pipariem, izveido apaļi plakanu formu, liek uz pannas sakarsētos taukos un strauji apcep. Apcepto gaļu pārliek sautējamā katlā, pārlej ar karstu ūdeni vai buljonu un sautē.

2

Kad gaļa gandrīz mīksta, pieliek sviestā apceptus sasmalcinātus sīpolus, krējumu un sautē vēl 15—20 minūtes.

3

Ja gribas tumīgāku, tad pieliek iepriekš pannā apbrūninātus, ūdenī atšķaidītus miltus, uzvāra un ēdiens gatavs.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!