Liellopu gaļa sīpolu mērcē
Foto: Shutterstock
3.0000 1
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g Liellopa gaļas mīkstums
Liellopa gaļas mīkstums
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
10 g
10 g tauki
tauki
75-100 g
75-100 g sīpoli
sīpoli
15 g
15 g kausēts sviests
kausēts sviests
ūdens vai buljons
ūdens vai buljons
5 g
5 g kviešu milti
kviešu milti
50 g
50 g skābs krējums
skābs krējums
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Liellopu gaļa sīpolu mērcē ikdienas pusdienām vai vakariņām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli un pipariem, izveido apaļi plakanu formu, liek uz pannas sakarsētos taukos un strauji apcep. Apcepto gaļu pārliek sautējamā katlā, pārlej ar karstu ūdeni vai buljonu un sautē.

    Kad gaļa gandrīz mīksta, pieliek sviestā apceptus sasmalcinātus sīpolus, krējumu un sautē vēl 15—20 minūtes.

    Ja gribas tumīgāku, tad pieliek iepriekš pannā apbrūninātus, ūdenī atšķaidītus miltus, uzvāra un ēdiens gatavs.

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form