
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g Liellopa gaļas mīkstums
Liellopa gaļas mīkstums sāls
sāls malti melnie pipari
malti melnie pipari10 g
10 g tauki
tauki75-100 g
75-100 g sīpoli
sīpoli15 g
15 g kausēts sviests
kausēts sviests ūdens vai buljons
ūdens vai buljons5 g
5 g kviešu milti
kviešu milti50 g
50 g skābs krējums
skābs krējumsLiellopu gaļa sīpolu mērcē ikdienas pusdienām vai vakariņām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli un pipariem, izveido apaļi plakanu formu, liek uz pannas sakarsētos taukos un strauji apcep. Apcepto gaļu pārliek sautējamā katlā, pārlej ar karstu ūdeni vai buljonu un sautē.
Kad gaļa gandrīz mīksta, pieliek sviestā apceptus sasmalcinātus sīpolus, krējumu un sautē vēl 15—20 minūtes.
Ja gribas tumīgāku, tad pieliek iepriekš pannā apbrūninātus, ūdenī atšķaidītus miltus, uzvāra un ēdiens gatavs.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.