Liesā vistas zupa ar Briseles kāpostiem
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pusstundas laikā pagatavojama un liesa zupa no vistas filejas un košiem, sulīgiem dārzeņiem.

Vāra buljonu. Vistas fileju bez ādas sagriež gabaliņos, liek lielā katlā, pārlej ar 2–2,5 litriem ūdens. Šķidrumam ļauj sākt vārīties, tad nosmeļ putas.

Buljonam pievieno ripās sagrieztu puravu, gabaliņos sagrieztus seleriju kātus un sakapātas ķiploku daiviņas. Samazina plīts karstumu uz mērenu. Uzliek katlam vāku un vāra zupu aptuveni 10 minūtes.

Zupai pievieno ripiņās sagrieztus burkānus, Briseles kāpostus, sāli, piparus, lauru lapu, cukuru un turpina vārīt aptuveni 10 minūtes.

Padoms: Veikalā izvēlies neliela izmēra, cietas, gaiši zaļas Briseles kāpostu galviņas – jo mazākas kāpostgalvas, jo saldākas tās ir.

Labu apetīti!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form