Liesā vistas zupa ar Briseles kāpostiem
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 vistas filejas
vistas filejas
1/2
1/2 purava kāts
purava kāts
2 gab.
2 gab. selerijas kāti
selerijas kāti
2
2 ķiploku daiviņas
ķiploku daiviņas
2
2 burkāni
burkāni
300 g
300 g Briseles kāposti
Briseles kāposti
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
3-4
3-4 smaržīgie pipari
smaržīgie pipari
2
2 lauru lapas
lauru lapas
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Pusstundas laikā pagatavojama un liesa zupa no vistas filejas un košiem, sulīgiem dārzeņiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vāra buljonu. Vistas fileju bez ādas sagriež gabaliņos, liek lielā katlā, pārlej ar 2–2,5 litriem ūdens. Šķidrumam ļauj sākt vārīties, tad nosmeļ putas.

    Buljonam pievieno ripās sagrieztu puravu, gabaliņos sagrieztus seleriju kātus un sakapātas ķiploku daiviņas. Samazina plīts karstumu uz mērenu. Uzliek katlam vāku un vāra zupu aptuveni 10 minūtes.

    Zupai pievieno ripiņās sagrieztus burkānus, Briseles kāpostus, sāli, piparus, lauru lapu, cukuru un turpina vārīt aptuveni 10 minūtes.

    Padoms: Veikalā izvēlies neliela izmēra, cietas, gaiši zaļas Briseles kāpostu galviņas – jo mazākas kāpostgalvas, jo saldākas tās ir.

    Labu apetīti!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form