Foto: Shutterstock
Veselīga un garda linsēklu maize cepta maizes mašīnā.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

300 mlūdens2 ĒKeļļa2 TKcukurs1 TKsāls800 mlkviešu milti100 mllinsēklas1.5 TKsausais raugs

Sagatavošana

1

Formā ielej ūdeni, eļļu, ieber sāli, cukuru.Ieber miltus un linsēklas.

2

Miltos iztaisa bedrīti un ieber tajā raugu.

3

Ieslēdz režīmu - franču maize, normāla garoza.

4

Var iet darīt citas lietas. Pēc 3h un 50 min mašīna ziņos, ka maize izcepusies.

5

Tā ir ļoti karsta. Izslēdz mašīnu no elektrības, izkrata maizi no formas un var lietot tūlīt vai vēlāk.

Iesūtīja: Maija Strode

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!