Foto: DELFI
Loku un skābu ābolu salāti ņipra svaiguma cienītājiem.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
150 gsīpolloki gab.skābi āboli2 ĒKaprikožu vai ābolu sula ĒKeļļa1 ĒKsasmalcināti rieksti

Sagatavošana

1

Smalki sagriež nomazgātus un nosusinātus lokus.

2

Ābolus (lielus) sarīvē uz sakņu rīves vai sagriež salmiņos.

3

Samaisa ar mērci (eļļa vai mērce no ½ glāzes rūgušpiena).

4

Ja vēlas, var pielikt sasmalcinātus riekstus.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!