Lukums no mandelēm un kokosriekstu skaidiņām
Foto: Shutterstock
1.0000 1
16 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Lukums no mandelēm un kokosriekstu skaidiņām - īpaši austrumu saldumu mīļotājiem.

No mizām attīrītas mandeles, pārgriezt uz pusēm.

Kartupeļu miltus sajaukt ar 3 glāzēm auksta ūdens, lai nebūtu kunkuļu un atstāt uz kādu laiku.

Katlā iebērt cukuru, pievienot atlikušo ūdeni, karsēt, maisīt un ik palaikam noņemt putas, līdz sīrups uzvārās.

Tad sīrupam strauji maisot pielej cieti ar ūdeni, pievieno mandeles un nepārtraukti maisa, uz uguns, līdz masa sabiezē.

Gatavo lukumu liek uz plāts vai trauka ar augstām malām un liek atdzesēties, tad sagriež gabaliņos, apviļā kokosriekstu skaidiņās, pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz.

Iesūtīja: Ieva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form