105Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
100 gmargarīns75 mlpiens150 gDansukker Demerara cukurs (niedru cukura vietā var izmantot arī glazūrcukuru ar zemeņu citrona vai šokolādes garšu)2 gab.olas1 TKcepamais pulveris2 ĒKkartupeļu milti250 gkviešu milti dekoratīvās pērles200 gpūdercukurs ar citrona šokolādes vai zemeņu garšu TKūdens
Sagatavošana
1
Izkausē margarīnu un pievieno pienu. Uzsilda - nesasniedzot vārīšanos.
2
Olas ar cukuru viegli saputo. Sajauc kviešu miltus, cepamo pulveri un kartupeļu miltus, un pamīšus ar piena maisījumu iejauc tos olu masā.
3
Salej mīklu formās, tos kēksus, ko nerotās ar glazūru, pārkaisa ar dekoratīvajām pērlītēm, un cep cepeškrāsnī 12 minūtes 225*C grādos.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit