Foto: Shutterstock
Svētkiem un ikdienai - mafini ar glazūru.
105Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
100 gmargarīns75 mlpiens150 gDansukker Demerara cukurs (niedru cukura vietā var izmantot arī glazūrcukuru ar zemeņu citrona vai šokolādes garšu)2 gab.olas1 TKcepamais pulveris2 ĒKkartupeļu milti250 gkviešu milti dekoratīvās pērles200 gpūdercukurs ar citrona šokolādes vai zemeņu garšu TKūdens

Sagatavošana

1

Izkausē margarīnu un pievieno pienu. Uzsilda - nesasniedzot vārīšanos.

2

Olas ar cukuru viegli saputo. Sajauc kviešu miltus, cepamo pulveri un kartupeļu miltus, un pamīšus ar piena maisījumu iejauc tos olu masā.

3

Salej mīklu formās, tos kēksus, ko nerotās ar glazūru, pārkaisa ar dekoratīvajām pērlītēm, un cep cepeškrāsnī 12 minūtes 225*C grādos.


Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!