Foto: Shutterstock
Magoņmaizītes ar šokolādes glazūru - iecienītas jebkurā pasākumā.
35Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

rauga mīkla sviests cukurs magones ola milti šokolādes glazūra

Sagatavošana

1

Izrullē mīklu (ļoti labi der "Dobeles Dzirnavnieka" rauga mīkla) plānā kārtiņā (apm.0,5cm).

2

Izkausē sviestu un ar to bagātīgi pārlej mīklu.

3

Mīklu apber ar cukuru un magonēm. Mīklu sarullē kā pankūku un sagriež gabaliņos.

4

Kārto uz pannas. Apziež ar olu, ļauj nedaudz uzrūgt.

5

Cep 180 grādos 14 minūtes.

6

Sagatavo šokolādes glazūru (mums "Dan Sukker"), kā rakstīts instrukcijā uz paciņas.

Iesūtīja: Trīne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!