Maigi saldā biešu omlete diviem
Foto: No privātā arhīva
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. olas
olas
1 gab.
1 gab. biete
biete
100 ml
100 ml saldais krējums
saldais krējums
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
 
sviests cepšanai
sviests cepšanai
1 gab.
1 gab. avokado
avokado
  • Brokastis
  • Omletes un olu ēdieni
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Pēc brīnišķīga vakara nāk brīnišķīgs rīts ar brīnišķīgām brokastīm divatā. Rozā saulriets, rozā saullēkts, rozā omlete – un viss vienos ziedos, kā kārtīgā vasaras romānā. Brokastis ar laimīgām beigām novēl receptes autore Ieva Berga.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Viegli apvāra jaunu, vidēji lielu bieti – apmēram 20 minūtes.

    Blenderī liek olas, plānās šķēlēs sagrieztu nomizotu vārīto bieti, pielej saldo krējumu un visu sablendē viendabīgā rozā masā.

    Sakarsētā pannā izkausē sviestu un uzmanīgi ielej olu – biešu masu. Receptē minētais daudzums paredzēts divām porcijām, tāpēc, lai brokastis baudītu kopā, vēlams masu sadalīt uz pusēm un omleti cept divās pannās vienlaicīgi.

    Lai omlete saglabātu košo krāsu un cepot nekļūtu brūna, to cep tikai no vienas puses – neapmetot otrādi. Tāpēc cepšanas laikā pannai jāuzliek vāks un jācep pēc iespējas mazākā temperatūrā. Pacietība atmaksājas – jo zemāka cepšanas temperatūra un lēnāka gatavošana, jo košāka būs omlete.

    Pasniedz karstu kopā ar avokado, rotā ar ziediem, bauda divatā.

    Lai burvīgas brokastis!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Brokastis Vārītas bietes Avokado Bietes Olas Pipari Saldais krējums Sāls Sviests Brokastis Cepšana Omletes un olu ēdieni Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas vidēji Viegla vasaras maltīte
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form