Maizes kvass
Foto: Shutterstock
4.4286 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Maizes kvass – vasaras atspirdzinājums gan svētkiem, gan ikdienai.

Maizi sagriež plānās šķēlītēs un izkaltē. Vienu šķēlīti sagrauzdē cepeškrāsnī vai uz sausas pannas.

Kaltēto maizi aplej ar vārošu ūdeni un atstāj uz 6 stundām ievilkties.

Maizi samīca, pievieno cukuru un raugu, samaisa, pārsedz ar drāniņu un liek siltā vietā rūgt.

Kad rodas biezas putas, kvasu izkāš caur marli un novieto vēsumā.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form