9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
8 olas500 mlpiens pēc garšassāls un malti melnie pipari šķēlestostermaize, sagriezta gabaliņos1 sīpols, sakapāts1 TKsinepes200 glabi kūstošs siers, sarīvēts200 gšķiņķis, sasmalcināts sviests
Sagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Cepamo veidni (apmēram 20 cm platu un 10 cm augstu) ieziež ar sviestu.
2
Trauku piepilda ar maizes kubiņiem, pievieno ¾ daļas siera, sīpolus un šķiņķi.
3
Lielā bļodā sakuļ olas ar pienu, sāli, pipariem un sinepēm. Piena un olu maisījumu lej pār maizes, siera un šķiņķa maisījumu. Apkaisa ar atlikušo sieru un ļauj masai 20-30 minūtes "atpūsties".
4
5
Veidni pārklāj ar foliju, liek krāsnī, pēc 20 minūtēm foliju noņem un cep vēl 20-30 minūtes. Sacepums ir gatavs, kad piena un olu masa ir sarecējusi.
Lai labi garšo!
Recepti iesaka "Fazer Latvija".
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit