Biezpiena sacepums ar mellenēm
Foto: Eva Demidova
1.3333 3
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
kukulis ciabata
kukulis ciabata
 
piens
piens
 
saldētas mellenes
saldētas mellenes
2
2 paciņas biezpiens
paciņas biezpiens
5
5 olas
olas
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas krējums
krējums
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Plātsmaizes
  • Pudiņi
  • Pasaules Virtuve
  • Garšīgs veids kā izlietot ne vien maizes kastē aizķērušos čabatas kukulīti, bet arī saldētavā esošās ogas. Vienkāršs, ātrs un kārdinošs biezpiena un maizes sacepums ar ogām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Čabatu izmērcē pienā. Mīkstos maizes gabaliņus pēc tam izkārto sacepuma traukā un pārber ar saldētām mellenēm.

    Biezpienu sakuļ ar olām un cukuru. Ja ir vēlēšanās, pievieno arī mazliet krējumu. Biezpiena masu lej pāri sacepuma pamatnei. Liek cepeškrāsnī un cep 190°C aptuveni 45 minūtes, līdz gatavs.

    Labu apetīti!

    Iesūtīja: Eva Demidova

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form