
Loading...
Sastāvdaļas
kukulis ciabata
kukulis ciabata piens
piens saldētas mellenes
saldētas mellenes2
2 paciņas biezpiens
paciņas biezpiens5
5 olas
olas1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs pēc garšas
pēc garšas krējums
krējumsGaršīgs veids kā izlietot ne vien maizes kastē aizķērušos čabatas kukulīti, bet arī saldētavā esošās ogas. Vienkāršs, ātrs un kārdinošs biezpiena un maizes sacepums ar ogām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Čabatu izmērcē pienā. Mīkstos maizes gabaliņus pēc tam izkārto sacepuma traukā un pārber ar saldētām mellenēm.
Biezpienu sakuļ ar olām un cukuru. Ja ir vēlēšanās, pievieno arī mazliet krējumu. Biezpiena masu lej pāri sacepuma pamatnei. Liek cepeškrāsnī un cep 190°C aptuveni 45 minūtes, līdz gatavs.
Labu apetīti!
Iesūtīja: Eva Demidova
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.