40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 gcietas maizes garozas1 gab.sīpols3 ĒKtauki vai sviests gab.olas1 TKsāls naža galssarkanie pipari1 ĒKsasmalcināti pētersīļi1 lūdens
Sagatavošana
1
Uzkarsē taukus, apcep tajos sīpolus, pētersīļus un gabaliņos sagrieztas garoziņas.
2
Pielej ūdeni, pieber sāli un piparus. Noņem 1/2 l ūdens, iecilā tajā 2 olas, visu izmaisa un maisījumu lej verdošā zupā. Uzvāra un zupa gatava.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit