Maizes zupa ar žāvētiem augļiem
Foto: Shutterstock
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
rupjmaize
rupjmaize
 
rozīnes
rozīnes
 
žāvētas melnās plūmes
žāvētas melnās plūmes
 
aprikozes
aprikozes
 
āboli
āboli
 
cukurs
cukurs
  • Ikdienas maltītei
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • Saldās zupas
  • Maizes zupa ar žāvētiem augļiem pasniedzama ar putukrējumu vai pienu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    ::receote::

    Rupjmaizi sagriež šķēlītēs, nogriež garozas un mikroviļņu krāsnī vai cepeškrāsnī apkaltē.

    Saliek katliņā un aplej ar ūdeni, vāra līdz maize ir izšķīdusi vai ar kartupeļu stampiņu samīca.

    Pieliek rozīnes, melnās plūmes, aprikozes, ābolus un cukuru. Visu savāra.

    Pasniedz ar putukrējumu. Ja grib ēst ar pienu, tad vārīšanas beigās pieliek kartupeļu cieti.

    Iesūtīja: Artūrs

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form