Mājās gatavots medus un maizes kvass
Foto: Privātais arhīvs
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

“Tiem, kam rūgtenais dzēriens – alus pie sirds neiet, piedāvāju izmēģināt miestiņa recepti. Kvass ir garda alternatīva, turklāt piemērota arī bērniem un šoferīšiem. Tas lieliski veldzē slāpes un ir labs papildinājums pie dažādiem ēdieniem,” stāsta restorāna „Trīs naži” pavāre Kristīne Strode, titula „Latvijas pavārs 2014” īpašniece. Viņa piedāvā savu medus miestiņa recepti, pagatavo un izbaudi!

Krāsnī apgrauzdē rudzu maizi, pievieno saberztus garšaugus, pārlej ar verdošu ūdeni un atstāj, lai ievelkas.

Kad atdzisis, tad nokāš.

Pievieno pārējās sastāvdaļas, samaisa un atstāj siltumā.

Kad parādās putas, kvass ir gatavs!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form