Loading...
Sastāvdaļas

Vienkārši pagatavojams mājas liķieris no ogām.

Tīras sausas ogas liek burkā un pārlej ar alkoholu tā, lai pilnībā nosedz. Tur uz palodzes saulē.

Ogas var būt dažādas - liek kārtās un pārlej, visas pēc kārtas, kas nogatavojas, līdz pat pīlādžiem.

Savāra cukura sīrupu, pielej brūvējumam, atdzesē, nokāš un pilda pudelēs. Šo procedūru var veikt jau rudenī, vai arī mēnesi pims lietošanas. Tad pudeles jātur tumšā vēsā vietā.

Iesūtīja: Mākonis

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form