Mājas siers ar ķimenēm
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Gardais Jāņu siers - Līgo vakaru gaidot.

Vājpienu uzvāra, atlej 3 litrus, pievieno saberztu biezpienu, karsē, līdz sāk atdalīties sūkalas.

Tad pielej atlieto vājpienu, sajauc, uzlej uz drānas un nosulina.

Nosulinātam, karstam sieram pieliek 3 sakultas olas, krējumu, ķimenes, labi sakuļ, trauku turot siltā vietā, līdz piedevas vienmērīgi sadalās.

Izkulto siera masu salej drānā, noslogo, atdzesē.

Iesūtīja: Vineta

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form