Mājas siers ar ķimenēm
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2 kg
2 kg biezpiens
biezpiens
8-10 l
8-10 l vājpiens
vājpiens
3 gab.
3 gab. olas
olas
1 glāze
1 glāze krējums
krējums
 
ķimenes
ķimenes
 
sāls
sāls
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Mājās gatavots siers
  • Pasaules Virtuve
  • Gardais Jāņu siers - Līgo vakaru gaidot.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vājpienu uzvāra, atlej 3 litrus, pievieno saberztu biezpienu, karsē, līdz sāk atdalīties sūkalas.

    Tad pielej atlieto vājpienu, sajauc, uzlej uz drānas un nosulina.

    Nosulinātam, karstam sieram pieliek 3 sakultas olas, krējumu, ķimenes, labi sakuļ, trauku turot siltā vietā, līdz piedevas vienmērīgi sadalās.

    Izkulto siera masu salej drānā, noslogo, atdzesē.

    Iesūtīja: Vineta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form