Foto: Shutterstock
Majonēzes kēkss ar rozīnēm, riekstiem un aprikozēm.
50Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
3 gab.olas1 glāzecukurs250 gmajonēze1 glāzemilti1 TKcepamais pulveris saujarozīnes saujarieksti saujaaprikozes

Sagatavošana

1

Olas ar cukuru sakuļ, pievieno majonēzi, miltus sajauktus kopā ar cepamo pulveri un pievieno nomazgātas, miltos apviļātas rozīnes, riekstus, aprikozes un atkal mīklu izjauc.

2

Cepamo veidni ieziež ar taukvielām, ielej mīklu un cep 180*C 30-40 minūtes.

3

Gatavu pārlej ar šokolādes vai pūdercukura glazūru.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!