Makaroni ar malto gaļu un tomātiem
Foto: Shutterstock
3.1667 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Makaroni ar malto gaļu un tomātiem vieglām, gardām pusdienām.

Malto gaļu liek grāpītī, nedaudz apcep, tad pievieno ūdeni, pieliek sāli un sautē. Sarīvē burkānus, sagriež sīpolu un liek pannā apcepties.

Apceptos burkānus un sīpolus pievieno maltajai gaļai un sautē 5 minūtes.

Kamēr gaļa sautējas, novelk tomātiem mizu (man bija trīs vidēja lieluma tomāti) un sagriež gabaliņos.

Pievieno sagrieztos tomātus gaļai, pielej nedaudz tomātu sulas. Sautējumam pievieno izvārītus makaronus un vēl pāris minūtes pasutina.

Iesūtīja: eiprila

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form