Foto: Shutterstock
Makaroni ar malto gaļu un tomātiem vieglām, gardām pusdienām.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

makaroni500 gmaltā gaļa1 gab.burkāns sīpoli5 gab.tomāti savā sulā sāls

Sagatavošana

1

Malto gaļu liek grāpītī, nedaudz apcep, tad pievieno ūdeni, pieliek sāli un sautē. Sarīvē burkānus, sagriež sīpolu un liek pannā apcepties.

2

Apceptos burkānus un sīpolus pievieno maltajai gaļai un sautē 5 minūtes.

3

Kamēr gaļa sautējas, novelk tomātiem mizu (man bija trīs vidēja lieluma tomāti) un sagriež gabaliņos.

4

Pievieno sagrieztos tomātus gaļai, pielej nedaudz tomātu sulas. Sautējumam pievieno izvārītus makaronus un vēl pāris minūtes pasutina.

Iesūtīja: eiprila

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!