Makaronu sacepums ar lasi un saldo krējumu
Foto: Vida Press
3.8000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 ml
300 ml saldais krējums
saldais krējums
1
1 lauru lapa
lauru lapa
300 g
300 g laša fileja ar ādu
laša fileja ar ādu
200 g
200 g gliemežvāku formas makaroni
gliemežvāku formas makaroni
1 TK
1 TK graudu sinepes
graudu sinepes
75 g
75 g nedaudz apkaltusi baltmaize
nedaudz apkaltusi baltmaize
 
dilles
dilles
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
  • Zivju un jūras produktu sacepumi
  • Makaronu sacepumi
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vakariņas fiziska darba darītājiem, jo tie, kuriem ir sēdošs darbs, šādas kaloriju bumbas ēst nedrīkst! Protams, ja nebiedē kaloriju jūra, uz priekšu, jo garšo izcili labi!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nelielā katliņā lej saldo krējumu, pievieno lauru lapu un zivi (ar ādu uz augšu) - tā, lai krējums nosegtu zivi. Virumu uzvāra, kad sāk burbuļot, noņem no uguns. Uzliek katliņam vāku un atliek malā uz 8-10 minūtēm.

    Tikmēr uzvāra pastu, atbilstoši norādījumiem uz iepakojuma (aptuveni 9 minūtes).

    Krāsnī uzsilda karstumizturīgu trauku, kurā ber pastu. Zivi izņem no krējuma, noņem ādu un gaļu saplucina palielos gabaliņos.

    Saplucināto zivi pievieno makaroniem.

    Saldajā krējumā iemaisa sinepes un garšvielas, visu pārlej pastai un lasim.

    Pārkaisa ar kapātām dillēm un kubiņos sagrieztu maizi. Grila režīmā cepeškrāsnī cep, līdz maize kļuvusi zeltaini brūna un kraukšķīga.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form