Makaronu salāti ar rukolu, tomātiem un nektarīniem
Foto: Dobeles dzirnavnieka publicitātes foto
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g krāsainā fusilli pasta (Anna Panna izmantoja Dobeles dzirnavnieka trīskrāsu fusilli)
krāsainā fusilli pasta (Anna Panna izmantoja Dobeles dzirnavnieka trīskrāsu fusilli)
100 g
100 g rukola
rukola
200 g
200 g ķirštomāti
ķirštomāti
3 gab.
3 gab. nektarīni vai persiki
nektarīni vai persiki
1 gab.
1 gab. bundža konservētas kukurūzas
bundža konservētas kukurūzas
Mērcei:
4 ĒK
4 ĒK olīveļļa
olīveļļa
2 ĒK
2 ĒK balzāmetiķis
balzāmetiķis
1 TK
1 TK medus
medus
0.5 TK
0.5 TK Dižonas sinepes
Dižonas sinepes
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Makaronu salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Ēdienu blogere Anna Panna sagatavojusi vasarīgu, svaigu un viegli pagatavojamu pastas salātu recepti. Šos salātus iespējams ērti paņemt līdzi jebkurā izbraukumā, un to pagatavošanai nepieciešamas vien pāris minūtes. Dodies zaļumos un izbaudi vasarīgu svaigumu arī uz sava šķīvja!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā uzkarsē ūdeni un izvāra pastu, vadoties pēc instrukcijām uz iepakojuma. Pastu pēc vārīšanas atdzesē un liek lielā traukā.

    Pastai pievieno rukolu, kukurūzu un sagrieztus tomātus.

    Nektarīnus sagriež daiviņās un apcep uz grilpannas vai uz parastās pannas. Nektarīnus liek klāt salātiem.

    Atsevišķā trauciņā samaisa sastāvdaļas mērcei. Mērci pievieno salātiem, samaisa un pasniedz.

    Lai labi garšo un izbaudām vasaras piknikus!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form