Foto: DELFI
Pēc pusdienām bija palikusi pāri aptuveni puse paciņas jau novārītu makaronu, tādēļ nācās domāt, kā tos lietderīgi izmantot, gatavojot vakariņas. Eksperimenta rezultātā, vienā bļodā apvienojot dažādus ledusskapī un pieliekamajā atrastus produktus, tapa salāti, par kuriem nācās dzirdēt pat tik glaimojošu epitetu, kā "garšīgākie salāti, kas jebkad ēsti".
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

0.5 makaronu paciņa4 vistas girosa gabaliņi1 mazā bundža konservētu ananasu8 ziedkāposta rozetes4 tomāti4 vārītas olas2 ķiiploka daiviņas pēc garšasmajonēze pēc garšasskābs krējums pēc garšassāls

Sagatavošana

1

Olas novāra, atdzesē, noloba un sasmalcina. Pievieno vārītos makaronus.

2

Ķiplokus nomizo, sarīvē uz smalkās rīves. Tomātus sagriež palielos kubiņos. Ananasiem nolej sulu, sagriež tos kubiņos. Vistas girosu sasmalcina. Ziedkāposta rozetes sīki sakapā.

3

Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, pievieno majonēzi, krējumu un sāli pēc garšas. Samaisa un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!