120Minūtes
3Sastāvdaļas
grūti
Sastāvdaļas
1 gab.pīle sāls māli
Sagatavošana
1
Pīlei izņem iekšas, bet nenoplūkā, labi izmazgā.
2
Iekšu izberž ar sāli.
3
Pīli pārziež ar pabiezu kārtu mālu.
4
Ugunskura karstās oglēs ierušina pīli, tā, lai ogles apņem no visām pusēm pīli. Cep 1 – 2 stundas (atkarīgs no pīles lieluma).
5
Izņem no oglēm un māla kārtu pārsit. Spalvām jāpaliek pie māla.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit