Foto: Shutterstock
Pīle mālos - lai viesiem par ko pabrīnīties.
120Minūtes
3Sastāvdaļas
grūti

Sastāvdaļas

1 gab.pīle sāls māli

Sagatavošana

1

Pīlei izņem iekšas, bet nenoplūkā, labi izmazgā.

2

Iekšu izberž ar sāli.

3

Pīli pārziež ar pabiezu kārtu mālu.

4

Ugunskura karstās oglēs ierušina pīli, tā, lai ogles apņem no visām pusēm pīli. Cep 1 – 2 stundas (atkarīgs no pīles lieluma).

5

Izņem no oglēm un māla kārtu pārsit. Spalvām jāpaliek pie māla.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!