Maltās gaļas mērce ar konservētiem dārzeņiem un 'tex-mex' garšvielām
Foto: Shutterstock
4.0000 3
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Maltās gaļas mērci ar "tex-mex" garšvielām vislabāk pasniegt ar rīsiem, vai kukurūzas čipsiem, uzkaisot sarīvētu sieru.

Apcep malto gaļu un liek katlā.

Katlu liek uz uguns un pievieno kubiņos sagrieztus tomātus savā sulā bez mizas. Var likt arī mizotus svaigos tomātu gabaliņus, bet tad lielāks piņķeris.

Pievieno konservētu kukurūzu un konservētas pupiņas, vēlams sarkanās, bet, ja nav, tad liek, kādas nu ir.

Tad liek klāt paciņu "tex-mex" garšvielu un pasautē 10 minūtes.

Pasniedz ar rīsiem, vai ēd kopā ar kukurūzas čipsiem, uzkaisot sarīvētu sieru. Vēl var ēst ar skābu krējumu, jo tad mērcei būs maigāka garša.

Iesūtīja: Agis

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form