80Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.sausā rauga mīklas maisījums pakā250 gūdens eļļa300 gmaltā gaļa1 gab.sīpols
Sagatavošana
1
Iejauc mīklu, sekojot norādēm uz paciņas un mīca, līdz mīkla līp no rokām nost.
2
Mīklu noliek siltā vietā uz 40 minūtēm uzrūgt.
3
Taisa pildījumu, uz pannas uzlej nedaudz eļļas, sacep sasmalcinātu sīpolu un malto gaļu.
4
Kad mīkla uzrūgusi taisa pīrādziņus, liek pildījumu un kārto uz pannas, kas viegli pārkaisīta ar miltiem vai ieziesta ar taukvielām.
5
Pīrādziņus pārziež ar sakultu olu.
6
Cep ~ 12-15 minūtes līdz 230 grādiem sakarsētā krāsnī.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit