Foto: Shutterstock
Maltās gaļas pīrādziņi no gatava mīklas maisījuma.
80Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 gab.sausā rauga mīklas maisījums pakā250 gūdens eļļa300 gmaltā gaļa1 gab.sīpols

Sagatavošana

1

Iejauc mīklu, sekojot norādēm uz paciņas un mīca, līdz mīkla līp no rokām nost.

2

Mīklu noliek siltā vietā uz 40 minūtēm uzrūgt.

3

Taisa pildījumu, uz pannas uzlej nedaudz eļļas, sacep sasmalcinātu sīpolu un malto gaļu.

4

Kad mīkla uzrūgusi taisa pīrādziņus, liek pildījumu un kārto uz pannas, kas viegli pārkaisīta ar miltiem vai ieziesta ar taukvielām.

5

Pīrādziņus pārziež ar sakultu olu.

6

Cep ~ 12-15 minūtes līdz 230 grādiem sakarsētā krāsnī.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!