100Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
90 gpūdercukurs5 olas4 ĒKolīveļļa90 gmandeļu milti1 TKcepamais pulveris 20cm liela kūkas forma
Sagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 160 grādiem.
2
Lielā bļodā sakuļ olas. Pēc tam kārtīgi sakultajās olās iemaisa pūdercukuru un kuļ vēl 5 minūtes, līdz masa krietni pieaugusi apjomos, ir bieza, putojoša un miksera slotiņai pielīp skaists radziņš.
3
Olu un pūdercukura masā pakāpeniski iemaisa olīveļļu. Pēc tam iecilā mandeļu miltus un cepamo pulveri. Mīklu viegli apmaisa un pārlej ietaukotā kūkas formā.
4
Kūku liek cepeškrāsnī un cep 40-45 minūtes, līdz kūkas biskvīts ir stingrs un atlec no kūkas formas malām.
5
Gatavo kūku atdzesē un pasniedz ar augļiem. Var dekorēt ar pūdercukuru.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit