Mango siera kūkas trauciņos
Foto: Shutterstock
3.2500 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 mango
mango
120 ml
120 ml saldais krējums
saldais krējums
230 ml
230 ml maskarpone
maskarpone
60 g
60 g pūdercukurs
pūdercukurs
 
paciņa cepumi, piemēram, "Selga"
paciņa cepumi, piemēram, "Selga"
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Kārtojumi un šarlotes
  • Kūkas bez cepšanas
  • Siera kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Siera kūkai nav obligāti jābūt apaļai un lielā formā – pagatavo mango siera kūku desertu glāzītēs. Ļoti vienkārši un ātri!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Mango nomizo, izņem kauliņu. Nogriež apmēram 8–12 garenas šķēlītes un pietaupa vēlākam.

    Pārējo sagriež nelielos gabaliņos, saber virtuves kombainā un sasmalcina putriņā.

    Aukstu saldo krējumu ielej bļodā un ar mikseri nedaudz paputo. Tad pievieno istabas temperatūrā noturētu maskarponi un pūdercukuru. Visu saputo gaisīgā krēmā.

    Cepumus sasmalcina virtuves kombainā smalkās drupačās.

    Sagatavo četras deserta glāzītes. Glāžu pamatnē vienlīdzīgi saber sasmalcinātos cepumus. Tad virsū liek maskarpones krēma kārtu, lai sanāktu visām četrām glāzēm.

    Deserta pēdējā slānī liek mango biezeni. Glāzīti pabeidz rotāt ar mango šķēlītēm, kuras savīsta rozītes izskatā.

    Pagatavotās siera kūku glāzītes liek ledusskapī un nedaudz atdzesē.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form