
Maigi ietīts aveņu gabaliņos, drupinātos zemesriekstos un kakao pulverī, našķis ir ne tikai kārdinošs, bet arī veselīgs. Skaistās bumbiņas, ko pavisam viegli pagatavot, ir krāsainas, krāšņas un elegantas, un to garša pacels desmit metru virs zemes – garšas baudas virsotnēs. Recepti iesaka "Instagram" profila "Vigan Cakes" autore Vita Stalīdzāne.
Lai pagatavotu 10 vienāda izmēra bumbiņas, vidēja izmēra bļodā ar rokām samīci kopā visas sastāvdaļas.
Izmantojot tējkaroti, veido neliela izmēra bumbiņas un apviļā tās kakao pulverī, kaltētos aveņu gabaliņos un grauzdētos zemesriekstu gabaliņos.
Valriekstu eļļu neaizstāj, jo tā ir "rozīnīte", kas piedos bumbiņām īpašu garšu.
Glabāšanas laiks ir līdz septiņām dienām ledusskapī.
Lai labi garšo!