Marcipāna bumbiņas
Foto: Sandra Stankeviča
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
120 g
120 g smalki samaltas mandeles
smalki samaltas mandeles
2 ĒK
2 ĒK agaves vai kļavu sīrups
agaves vai kļavu sīrups
1 ĒK
1 ĒK valriekstu eļļa
valriekstu eļļa
1 TK
1 TK vaniļas ekstrakts
vaniļas ekstrakts
1 ĒK
1 ĒK kaltēti aveņu gabaliņi
kaltēti aveņu gabaliņi
1 ĒK
1 ĒK grauzdēti zemesrieksti (drupināti)
grauzdēti zemesrieksti (drupināti)
1 ĒK
1 ĒK kakao pulveris
kakao pulveris
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Šokolāde un konfektes
  • Pasaules Virtuve
  • Maigi ietīts aveņu gabaliņos, drupinātos zemesriekstos un kakao pulverī, našķis ir ne tikai kārdinošs, bet arī veselīgs. Skaistās bumbiņas, ko pavisam viegli pagatavot, ir krāsainas, krāšņas un elegantas, un to garša pacels desmit metru virs zemes – garšas baudas virsotnēs. Recepti iesaka "Instagram" profila "Vigan Cakes" autore Vita Stalīdzāne.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lai pagatavotu 10 vienāda izmēra bumbiņas, vidēja izmēra bļodā ar rokām samīci kopā visas sastāvdaļas.

    Izmantojot tējkaroti, veido neliela izmēra bumbiņas un apviļā tās kakao pulverī, kaltētos aveņu gabaliņos un grauzdētos zemesriekstu gabaliņos.

    Valriekstu eļļu neaizstāj, jo tā ir "rozīnīte", kas piedos bumbiņām īpašu garšu.

    Glabāšanas laiks ir līdz septiņām dienām ledusskapī.

    Lai labi garšo!

    Tags

    Vegānisks našķis Veselīgi saldumi Veselīgi našķi Marcipāna našķis Kaltētas avenes Kakao Kļavu sīrups Mandeles Zemesrieksti Valriekstu eļļa Vaniļas ekstrakts Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei Ikdienas maltītei Ēdieni vegāniem Ēdieni veģetāriešiem Mazkaloriju ēdieni Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Šokolāde un konfektes viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form