60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
100 gmarcipāna masa250 gsaldais krējums1 gab.mazā paciņa vaniļas cukura15 gcukurs2 gab.olu baltumi ogas cukurs ogu liķieris svaigas ogas vai augļu gabaliņi
Sagatavošana
1
Marcipānu un saldo krējumu ūdens peldē karsē, kamēr marcipāns izkūst. Ļauj padzist, tad ieliek ledusskapī, lai atdziest.
2
Masu puto ar mikseri, kamēr tā kļūst gaisīga un krēmīga, bet vēl ne ļoti stingra.
3
Olbaltumus saputo ļoti stingrās putās, pakāpeniski pievienojot cukuru un vaniļas cukuru.
4
Uzputotajā marcipāna masā uzmanīgi iecilā saputotos olbaltumus.
5
Masu pilda porciju trauciņos un liek ledusskapī uz vismaz divām stundām.
Mērcei: atsaldē ogas, sablenderē kopā ar cukuru un liķieri (ja saldais priekš bērniem, tad liķieri neizmanto).
6
Pirms pasniegšanas parfē izliek uz šķīvjiem, pārlej ar mērci un dekorē ar svaigiem augļiem.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit