Foto: DELFI
Marinēta paprika ar ķiplokiem un seleriju - recepte pieliekamā krājumu papildināšanai.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgpaprika vai bulgāru pipari gab.ķiploka daiviņas gab.lauru lapas gab.smaržīgie pipari gab.melnie pipari selerijas lapas un saknes eļļa1 lūdens40 gsāls10 gcitronskābe

Sagatavošana

1

Paprikai izņem sēklas, nomazgā un iemērc uz 1 minūti verdošā ūdenī, pēc tam strauji atdzesē un kārto burkās.

2

Ūdenim, kurā tika blanšēta paprika, pievieno izspiestu ķiploku, garšvielas, sāli, citronskābi un visu pārējo, izņemot eļļu. To visu uzvāra un pārlej burkās esošo papriku. Katrai burkai pievienot 1 ĒK eļļas.

3

Sterilizēt 1 l burkas 10-15 minūtes, 3 l burkas 20-25 minūtes.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!