60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgpaprika vai bulgāru pipari gab.ķiploka daiviņas gab.lauru lapas gab.smaržīgie pipari gab.melnie pipari selerijas lapas un saknes eļļa1 lūdens40 gsāls10 gcitronskābe
Sagatavošana
1
Paprikai izņem sēklas, nomazgā un iemērc uz 1 minūti verdošā ūdenī, pēc tam strauji atdzesē un kārto burkās.
2
Ūdenim, kurā tika blanšēta paprika, pievieno izspiestu ķiploku, garšvielas, sāli, citronskābi un visu pārējo, izņemot eļļu. To visu uzvāra un pārlej burkās esošo papriku. Katrai burkai pievienot 1 ĒK eļļas.
3
Sterilizēt 1 l burkas 10-15 minūtes, 3 l burkas 20-25 minūtes.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit