40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.5 kgzivs fileja (piemēram, tuncis vai zobenzivs)1 tasemilti1 taseolīveļļa2 gab.saldā paprika, sagriezta šķēlēs0.5 tasekaperi1 ĒKsāls0.5 TKpipari0.5 TKmalta paprika olīveļļas un ābolu etiķa maisījums (50:50)
Sagatavošana
1
Zivs šķēles apvārta miltos, cep uz vidēji lielas uguns. Pēc tam nosusina papīra dvieļos.
2
Tajā pašā pannā apcep un izsautē sīpolus un saldos piparus.
3
Zivis, sautētos sīpolus un papriku, olīvas, kaperus, sāli, piparus liek stikla vai keramikas traukā (nekādā gadījumā metāla traukā).
4
Pārlej ar olīveļļas un etiķa maisījumu.
5
Liek ledusskapī uz nakti.
Glabāt var nedēļu un pat vairāk.
Pasniedz ar sālītiem krekeriem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit