Marinēta zivs ar olīvām, kaperiem un saldajiem pipariem. Lai pagatavotu, nepieciešamas zināmas virtuves iemaņas.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1.5 kgzivs fileja (piemēram, tuncis vai zobenzivs)1 tasemilti1 taseolīveļļa2 gab.saldā paprika, sagriezta šķēlēs0.5 tasekaperi1 ĒKsāls0.5 TKpipari0.5 TKmalta paprika olīveļļas un ābolu etiķa maisījums (50:50)

Sagatavošana

1

Zivs šķēles apvārta miltos, cep uz vidēji lielas uguns. Pēc tam nosusina papīra dvieļos.

2

Tajā pašā pannā apcep un izsautē sīpolus un saldos piparus.

3

Zivis, sautētos sīpolus un papriku, olīvas, kaperus, sāli, piparus liek stikla vai keramikas traukā (nekādā gadījumā metāla traukā).

4

Pārlej ar olīveļļas un etiķa maisījumu.

5

Liek ledusskapī uz nakti.

Glabāt var nedēļu un pat vairāk.

Pasniedz ar sālītiem krekeriem.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!