40Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
gzivis50 gkviešu milti50 geļļa100 gsīpoli100 gburkāni2 glāzesūdens0.5 glāzeetiķis 4% cukurs sāls pipari krustnagliņas lauru lapas
Sagatavošana
1
Svaigas zivis vai zivs filejas notīra, sadala vienādos gabaliņos un apsāla. Apviļā kviešu miltos un karstā eļļā apcep brūnas.
2
Sīpolus un vārītus burkānus sagriež ripiņās, pieliek garšvielas un vāra etiķa marinādē. Atdzisušu marinādi pārlej zivīm.
3
Pirms pasniegšanas lēzenos traukos sakārto zivs gabaliņus un greznošanai pieliek sīpolu un burkānu gredzenus. Visu pārlej ar nedaudz marinādes.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit