Foto: Shutterstock
Marinētas ērkšķogas ar kanēli, krustnagliņām un smaržīgajiem pipariem.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

ērkšķogas10 gab.krustnagliņas6 gab.smaržīgie pipari2 gkanēlis1 lūdens400 gcukurs80 getiķis 9%

Sagatavošana

1

Garšvielas salikt sagatavotās burkās.

2

Ērkšķogas notīrīt no kātiņiem un kauslapām, ar adatu vai citu asu priekšmetu sadurstīt un likt burkās.

3

Ogām pārliet sagatavoto karsto marinādi un sterilizēt 1/2 l burkas 8 minūtes un 1l burkas 10 min 85 *C.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!