Marinētas ērkšķogas ar kanēli
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Marinētas ērkšķogas ar kanēli, krustnagliņām un smaržīgajiem pipariem.

Garšvielas salikt sagatavotās burkās.

Ērkšķogas notīrīt no kātiņiem un kauslapām, ar adatu vai citu asu priekšmetu sadurstīt un likt burkās.

Ogām pārliet sagatavoto karsto marinādi un sterilizēt 1/2 l burkas 8 minūtes un 1l burkas 10 min 85 *C.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form