Marinētas ērkšķogas ar kanēli
Foto: Shutterstock
2.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Loading...
Sastāvdaļas
 
ērkšķogas
ērkšķogas
10 gab.
10 gab. krustnagliņas
krustnagliņas
6 gab.
6 gab. smaržīgie pipari
smaržīgie pipari
2 g
2 g kanēlis
kanēlis
Marināde:
1 l
1 l ūdens
ūdens
400 g
400 g cukurs
cukurs
80 g
80 g etiķis 9%
etiķis 9%
  • Kompoti un sulas ziemai
  • Pasaules Virtuve
  • Marinētas ērkšķogas ar kanēli, krustnagliņām un smaržīgajiem pipariem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Garšvielas salikt sagatavotās burkās.

    Ērkšķogas notīrīt no kātiņiem un kauslapām, ar adatu vai citu asu priekšmetu sadurstīt un likt burkās.

    Ogām pārliet sagatavoto karsto marinādi un sterilizēt 1/2 l burkas 8 minūtes un 1l burkas 10 min 85 *C.

    Iesūtīja: Ieva

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form