Marinētas gailenes ar dillēm un ķiplokiem
Foto: Privātais arhīvs
Loading...
Sastāvdaļas

Kad gaileņu tik daudz, ka visas mērcē nenoēst, laiks ķerties pie sēņu marinēšanas! Recepti iesaka mūsu lasītāja Indra Rode.

Gailenes notīra, noskalo, liek katlā, pārlej ar ūdeni, pievieno kādu karoti sāls un vāra, līdz gailenes sāk grimt.

Ūdeni nokāš, sēnes saliek burciņās pamīšus ar dillēm vai diļļu ziediem un dažām ķiploku daiviņām.

Marinētas gailenes ar dillēm un ķiplokiem
Foto: Privātais arhīvs

Gatavo marinādi. Visas sastāvdaļas liek katlā un karsē, ik pa laikam apmaisot. Kad marināde sāk vārīties, to pārlej gailenēm un burciņas nekavējoties aizvāko.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form