
Loading...
Sastāvdaļas
gailenes
gailenes pēc garšas
pēc garšas ķiploki
ķiploki pēc garšas
pēc garšas dilles
dillesMARINĀDEI
1 l
1 l ūdens
ūdens2 ĒK
2 ĒK sāls
sāls2 ĒK
2 ĒK cukurs
cukurs100 ml
100 ml ābolu etiķis
ābolu etiķis2-3
2-3 krustnagliņas
krustnagliņas3-4
3-4 smaržīgie pipari
smaržīgie pipari2
2 lauru lapas
lauru lapasKad gaileņu tik daudz, ka visas mērcē nenoēst, laiks ķerties pie sēņu marinēšanas! Recepti iesaka mūsu lasītāja Indra Rode.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gailenes notīra, noskalo, liek katlā, pārlej ar ūdeni, pievieno kādu karoti sāls un vāra, līdz gailenes sāk grimt.
Ūdeni nokāš, sēnes saliek burciņās pamīšus ar dillēm vai diļļu ziediem un dažām ķiploku daiviņām.

Gatavo marinādi. Visas sastāvdaļas liek katlā un karsē, ik pa laikam apmaisot. Kad marināde sāk vārīties, to pārlej gailenēm un burciņas nekavējoties aizvāko.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.