Marinētas olīvas
Foto: Publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g melnās olīvas
melnās olīvas
200 g
200 g kalamata olīvas
kalamata olīvas
2
2 timiāna zariņi
timiāna zariņi
1
1 citrons
citrons
1
1 ķiploks
ķiploks
0,5 TK
0,5 TK medus
medus
70 ml
70 ml olīveļļa
olīveļļa
 
pasniegšanai – bagete
pasniegšanai – bagete
  • Ass un pikants ēdiens
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Recepti iesaka Linda Vilmansone.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olīvas liek nelielā trauciņā vai burciņā un pievieno 1 citrona miziņas un sulu, šķēlītēs sagrieztu ķiploku, ½ tējkaroti medus, mazliet sāli, timiāna zariņus un eļļu.

    Atstāj vismaz uz nakti iemarinēties un ēd kopā ar kraukšķīgu bageti.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form