
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g melnās olīvas
melnās olīvas200 g
200 g kalamata olīvas
kalamata olīvas2
2 timiāna zariņi
timiāna zariņi1
1 citrons
citrons1
1 ķiploks
ķiploks0,5 TK
0,5 TK medus
medus70 ml
70 ml olīveļļa
olīveļļa pasniegšanai – bagete
pasniegšanai – bageteRecepti iesaka Linda Vilmansone.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Olīvas liek nelielā trauciņā vai burciņā un pievieno 1 citrona miziņas un sulu, šķēlītēs sagrieztu ķiploku, ½ tējkaroti medus, mazliet sāli, timiāna zariņus un eļļu.
Atstāj vismaz uz nakti iemarinēties un ēd kopā ar kraukšķīgu bageti.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.