Marinētas reņģes ar sīpoliem un apelsīnu šķēlēm
Foto: Valdis Ošiņš
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
renģes
renģes
 
milti
milti
Marinādei:
 
ūdens
ūdens
 
sāls
sāls
 
cukurs
cukurs
 
etiķa esence
etiķa esence
 
melnie pipari
melnie pipari
 
smaržīgie pipari
smaržīgie pipari
 
lauru lapas
lauru lapas
 
sīpoli
sīpoli
 
apelsīns
apelsīns
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Reņģes karstā marinādē ar sīpolu gredzeniem un apelsīnu šķēlēm - klasiskas receptes improvizācija.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Apvārtu reņģes miltos un uzcepu, tad uzvāru marinādi pēc garšas - ūdens, sāls, cukurs, etiķa esence, melnie pipari, smaržīgie pipari, lauru lapas un karstā marināde iemetu sīpolu gredzenus. Vēl kādas pāris minūtes paturu uz silta plīts riņķa, bet, lai nevārās.

    Tad lieku kārtām zivis, sīpolu gredzenus no marinādes, apelsīnu šķēlesk, tad atkal zivis utt. beigās pārleju pāri to pašu marinādi ar visiem pipariem un lauru lapām. Lieku, lai atdziest.

    * šādā veidā var marinēt jebkuru zivi.

    Iesūtīja: vinčiks

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form