Foto: Shutterstock
Marinētas upenes vai to marinādi (etiķa vietā) var izmantot dažādiem salātiem, piemēram, gatavotiem no svaigiem vai marinētiem ķirbjiem, svaigiem vai skābētiem kāpostiem, kā arī gaļas vai zivs uzkodām. Tādējādi iegūst jaunas, neparastas garšas nianses.
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 lūdens0.5 glāzevīna etiķis0.25 glāzesāls1 glāzecukurs upenes

Sagatavošana

1

Upenes notīra no kātiņiem, ja vajag - noskalo un nosusina, tad sapilda tīrās, ar verdošu ūdeni izplaucētās burkās un aplej ar atdzesētu marinādi.

2

Burkas noslēdz ar vāciņiem un uzglabā vēsā vietā.

Iesūtīja: Mocca

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!