Marinēti ķiploki ar vīna etiķi ziemai
Foto: DELFI
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas

Marinēti ķiploki ar vīna etiķi ledusskapī var glabāties gandrīz gadu.

Marinādes sastāvdaļas uz lēnas uguns uzvāra, līdz maisījums uzmet pirmos burbuļus.

Tad nomizotas ķiploka daiviņas ieliek marinādē un visu kopā vēlreiz uzvāra, nedaudz atdzesē un pilda stikla traukā un pārlej ar marinādi. Šādi gatavoti ķiploki ledusskapī var glabāties gandrīz gadu.

Iesūtīja: XP

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form