Marinēti ķirbji
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Ziemas krājumu papildināšanai – marinēti ķirbji.

Ķirbi nomizo, sagriež šķēlēs un tad glītos, līdzīga izmēra kubiņos.

Cukuru, etiķi, kanēļa miziņu un krustnagliņas liek katliņā un vāra. Kad sīrups sāk vārīties, tam pievieno sagrieztos ķirbjus.

Vāra tik ilgi, līdz ķirbju gabaliņi sāk kļūt caurspīdīgi.

Karstus ķirbjus pilda burkās, pārlej ar marinādi un ar metāla vākiem aizvāko burkas.

Iesūtīja: XP

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form