Marinēti redīsi Žaņa-Raivo Behmaņa gaumē
Foto: Publicitātes foto
3.7500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g redīsi
redīsi
1 l
1 l ūdens
ūdens
0,5 l
0,5 l ābolu etiķis
ābolu etiķis
1 ĒK
1 ĒK sāls
sāls
1 TK
1 TK koriandrs
koriandrs
3 ĒK
3 ĒK bērzu sulas sīrups
bērzu sulas sīrups
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • Marinēšana
  • Marinēti redīsi būs koša un garšīga alternatīva mazsālītiem gurķiem. Varēsi tos izmantot gan kā piedevu gaļas un zivju ēdieniem, gan kā kraukšķīgu sastāvdaļu dārzeņu salātos. Recepti piedāvā Latvijas Meža dienu vēstnesis, "Restorāna 3" pavārs un meža garšu zinātājs Žanis-Raivo Behmanis.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Redīsus noskalo, liek katliņā, pievieno pārējās sastāvdaļas, samaisa.

    Katliņam uzliek vāku, atstāj redīsus uz nakti marinādē.

    Nākamajā rītā, kad redīsi ir gatavi, apsilda tos katliņā, līdz marināde "uzmet burbuli".

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form