Marinēts ķirbis ar kanēli un cidonijām
Foto: Shutterstock
1.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg attīrīts muskatrieksta ķirbis
attīrīts muskatrieksta ķirbis
400 g
400 g ūdens
ūdens
100 g
100 g brūnais cukurs
brūnais cukurs
90 g
90 g baltvīna etiķis
baltvīna etiķis
6 gab.
6 gab. krustnagliņas
krustnagliņas
2 gab.
2 gab. anīsa zvaigznes
anīsa zvaigznes
5 gab.
5 gab. smaržīgie pipari
smaržīgie pipari
50 g
50 g svaigas, attīrītas cidonijas
svaigas, attīrītas cidonijas
0.5 gab.
0.5 gab. kanēļa standziņa
kanēļa standziņa
10 g
10 g sāls
sāls
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Marinēšana
  • Pasaules Virtuve
  • Marinētie ķirbji daudzās mājās ir iemīļota recepte ģimenes viesībās. Nereti tos ēd pat kopā ar rasolu, standartā – kā piedevu gaļai vai tāpat kā garšīgus salātiņus. Restorāna "Hercogs" šefpavāra Arta Upnera ieteiktā marinēto ķirbju recepte ir niansēta, izteiksmīga, svaiga.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzvāri ūdeni, pievieno tam cidonijas un garšvielas.

    Mazliet visu pavāri.

    Pievieno baltvīna etiķi un ķirbi.

    Kad viss sāk vārīties, pavāri vēl 8 minūtes.

    Uz vienu dienu atstāj visu ievilkties.

    Lai labi garšo!

    Tags

    Kā marinēt ķirbi Anīsa zvaigznes Baltvīna etiķis Brūnais cukurs Cidonijas Kanēlis Ķirbis Krustnagliņas Sāls Smaržīgie pipari Ūdens Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei Ikdienas maltītei Launags Pusdienas Vakariņas Marinēšana Pasniegt nākamajā dienā Vārīšana viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form