Marinēts trusis saldā krējuma un sinepju mērcē
Foto: Shutterstock
2.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Saldā krējumā un sinepju mērcē sutināts trusis – mīksts un garšīgs.

Trusi sadala gabalos. Gatavo marinādi, cepamajā traukā sajaucot baltvīna etiķi, olīveļļu, medu, timiānu, kadiķogas, baltvīnu, sasmalcinātus ķiplokus, kajēnas piparus, sāli.

Truša gabaliņus uz straujas uguns pannā apcep sviestā viegli dzeltenbrūnus un liek marinādē uz 6-8 stundām, ik pa laikam apgrozot.

Sīpolu un selerijas kātu nomizo, sīki sakapā, apcep sviestā, pievieno trusim, pievieno buljonu.

Liek trauku cepeškrāsnī un, uzliekot tam vāku, cep 170–180°C aptuveni stundu, tad noņem vāku, iemaisa saldo krējumu, kas sajaukts ar sinepēm un vēl minūtes 15–20 cep, apbrūninot no augšas.

Iesūtīja: Lilu

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form