
Loading...
Sastāvdaļas
1400-1500 g
1400-1500 g biezpiens (9%)
biezpiens (9%)150 g
150 g rozīnes
rozīnes5
5 olas
olas7 ĒK
7 ĒK manna
manna7 ĒK
7 ĒK skābais krējums
skābais krējums230 g
230 g cukurs
cukurs1 TK
1 TK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs1 TK
1 TK sāls
sālsKlasiska biezpienmaize Mārupes gaumē ar rozīnēm. Būs ļoti garda tāpat vai pasniegta ar siltu ķīseli.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
Biezpienu izmaļ gaļas mašīnā, rozīnes applaucē verdošā ūdenī un visas sastāvdaļas labi samaisa ar miksera palīdzību.
Gatavo masu ielej apaļajā kūkas vai citā formā un cep aptuveni 80–90 minūtes.
Pēc tam ļauj biezpienmaizei atdzist un ņem ārā no formas.
Iesūtīja: Brat2
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.