Vieglā biezpienmaize
Foto: Privātais arhīvs
3.1429 7
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1400-1500 g
1400-1500 g biezpiens (9%)
biezpiens (9%)
150 g
150 g rozīnes
rozīnes
5
5 olas
olas
7 ĒK
7 ĒK manna
manna
7 ĒK
7 ĒK skābais krējums
skābais krējums
230 g
230 g cukurs
cukurs
1 TK
1 TK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
1 TK
1 TK sāls
sāls
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Citi saldēdieni
  • Plātsmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Klasiska biezpienmaize Mārupes gaumē ar rozīnēm. Būs ļoti garda tāpat vai pasniegta ar siltu ķīseli.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.

    Biezpienu izmaļ gaļas mašīnā, rozīnes applaucē verdošā ūdenī un visas sastāvdaļas labi samaisa ar miksera palīdzību.

    Gatavo masu ielej apaļajā kūkas vai citā formā un cep aptuveni 80–90 minūtes.

    Pēc tam ļauj biezpienmaizei atdzist un ņem ārā no formas.

    Iesūtīja: Brat2

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form