Soļanka
Foto: Shutterstock
4.1000 10
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg cūkgaļa (mīkstums)
cūkgaļa (mīkstums)
1 kg
1 kg liellopa gaļa (mīkstums)
liellopa gaļa (mīkstums)
500 g
500 g nieres (attīrītas un izmērcētas)
nieres (attīrītas un izmērcētas)
6
6 sīpoli
sīpoli
5
5 paprika
paprika
400 g
400 g žāvēta desa
žāvēta desa
6
6 marinēti gurķi
marinēti gurķi
 
gurķu marināde
gurķu marināde
5
5 tomāti
tomāti
 
tomātu pasta
tomātu pasta
0.5 kg
0.5 kg skābēti kāposti
skābēti kāposti
4
4 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
4
4 buljona kubiņi
buljona kubiņi
2
2 asie peperoni
asie peperoni
3
3 lauru lapas
lauru lapas
 
skābs krējums
skābs krējums
 
olīvas
olīvas
 
citrons
citrons
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas zupas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Maskavas soļanka sātīgām pusdienām un vakariņām. No norādītajiem daudzumiem sanāks milzu katls!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nelielos gabaliņos sagrieztu gaļu un desu lielā katlā (10 litri) apcep, pievieno strēmelēs sasmalcinātu papriku (var izmantot konservētu papriku, tomātus (var izmantot konservētus mizotus tomātus), sakapātus sīpolus un gurķus, nedaudz gurķu marinādes šķidrumu un sautē aptuveni stundu, pēc nepieciešamības pielejot nedaudz ūdens.

    Pielej ūdeni, uzvāra, pievieno vidēji lielu bundžu tomātu pastas, lauru lapas un rupji sakapātu ķiploku. Vāra, kamēr ūdens kārtīgi novārījies, pielej atkal ūdeni klāt (~9 litrus), pievieno peperoni un sakapātus skābos kāpostus. Pēc aptuveni 20 minūtēm pieliek buljona kubiņus (ja šķiet, ka vajag) un vāra apmēram pusotru, divas stundas, īpašu uzmanību katlam nepievēršot. Pasniedz ar skābu krējumu, olīvām un plānās šķēlītēs sagrieztu citronu.

    Iesūtīja: (draugu atvesta soļankas recepte no Maskavas) Nora

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form