Jēra gaļas burgeri ar fetas sieru un marinētām bietēm
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g jēra maltā gaļa
jēra maltā gaļa
1 tase
1 tase rīvmaize
rīvmaize
2 TK
2 TK kumins
kumins
1 TK
1 TK kanēlis
kanēlis
1 ĒK
1 ĒK svaigs majorāns
svaigs majorāns
 
sāls
sāls
 
melnie pipari
melnie pipari
100 g
100 g fetas siers
fetas siers
100 g
100 g marinētas bietes (šķēlītēs)
marinētas bietes (šķēlītēs)
1
1 buntīte lapu salāti
buntīte lapu salāti
8 gab.
8 gab. mazās sezama burgeru maizītes
mazās sezama burgeru maizītes
  • Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Nelieli, gardi un īpaši – mini burgeri no jēra maltās gaļas. Īstu mājās gatavotu burgeru sajūtu piešķirs neparastās kārtas ar bietēm un fetas sieru.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bļodā liek jēra malto gaļu, rīvmaizi, kumīnu, kanēli, oregano, sāli un piparus. Visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa.

    No maltās gaļas masas izveido astoņus nelielus plācenīšus.

    Burgerus cep uz grila vai grilpannas, līdz gaļa ir izcepusies (aptuveni 5-7 min no katras puses). Kad gaļa gatava, to atliek maliņā.

    Burgeru maizītes sagriež uz pusēm un viegli apgrauzdē uz grila, pannas vai tosterī (atkarīgs no tā, kur gatavo burgerus).

    Liek kopā gatavos burgerus – uz apakšējās maizītes liek salātlapu, tad biešu šķēlītes, gaļu un fetas sieta šķēlīti. Pa virsu uzliek apaļāko burgera maizītes daļu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form