
Nelieli, gardi un īpaši – mini burgeri no jēra maltās gaļas. Īstu mājās gatavotu burgeru sajūtu piešķirs neparastās kārtas ar bietēm un fetas sieru.
Bļodā liek jēra malto gaļu, rīvmaizi, kumīnu, kanēli, oregano, sāli un piparus. Visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa.
No maltās gaļas masas izveido astoņus nelielus plācenīšus.
Burgerus cep uz grila vai grilpannas, līdz gaļa ir izcepusies (aptuveni 5-7 min no katras puses). Kad gaļa gatava, to atliek maliņā.
Burgeru maizītes sagriež uz pusēm un viegli apgrauzdē uz grila, pannas vai tosterī (atkarīgs no tā, kur gatavo burgerus).
Liek kopā gatavos burgerus – uz apakšējās maizītes liek salātlapu, tad biešu šķēlītes, gaļu un fetas sieta šķēlīti. Pa virsu uzliek apaļāko burgera maizītes daļu.
Lai labi garšo!