Mazsālīts lasis un kā izgriezt fileju no veselas zivs
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
 
lasis
lasis
 
cukurs
cukurs
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši pagatavojams mazsālīts lasis un apraksts par zivs sadalīšanu, ja nopirkts vesels lasis.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ja tev ir vesels lasis, tad dari tā:

    Iegriez viņam pie žaunām, līdz mugurkaulam abās pusēs.

    Pēcāk ņem pie astes un ar asu nazi griez lasim gar mugurkaulu, līdz pat iegriezumam pie žaunām.

    Pēc tam to pašu no otras puses. Beigu galā paliek divas filejas un mugurkauls ar galvu vienā galā un asti otrā. No tā var zupu savārīt.

    Pašu fileju apbārsti ar sāli un mazliet cukura, no abām pusēm, pārloci tā, lai gaļa būtu uz iekšu un āda uz āru.

    Liec vēsā vietā un nākamajā dienā lasis ir gatavs.

    Sagriez šķēlītēs, uzber piparus, uzspied lāsi citrona sulas un uz maizītes virsū.

    Man patīk vēl sīpola ripiņas salikt.

    Iesūtīja: herta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form