Foto: Shutterstock
Pikantie burkāni ar medus glazūru gardai piedevai.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 gab.burkāni0.5 glāzeverdošs ūdens1 ĒKmedus1 ĒKcitronu sula0.25 TKsāls svaigi rīvēts ingvers

Sagatavošana

1

Burkānus sagriež slīpās ripiņās. Izkausē mazā katliņā sviestu un medu.

2

Pievieno sāli, ingveru un citrona sulu un liek uz lēnas uguns vārīties.

3

Kad šķidrums novārījies, burkāni iegūst spožu glazūras apvalciņu.

Burkānus pasniedz ar sasmalcinātām pētersīļu lapiņām.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!