20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 gab.burkāni0.5 glāzeverdošs ūdens1 ĒKmedus1 ĒKcitronu sula0.25 TKsāls svaigi rīvēts ingvers
Sagatavošana
1
Burkānus sagriež slīpās ripiņās. Izkausē mazā katliņā sviestu un medu.
2
Pievieno sāli, ingveru un citrona sulu un liek uz lēnas uguns vārīties.
3
Kad šķidrums novārījies, burkāni iegūst spožu glazūras apvalciņu.
Burkānus pasniedz ar sasmalcinātām pētersīļu lapiņām.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit