Medū glazēti burkāni
Foto: Shutterstock
5.0000 5
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Pikantie burkāni ar medus glazūru gardai piedevai.

Burkānus sagriež slīpās ripiņās. Izkausē mazā katliņā sviestu un medu.

Pievieno sāli, ingveru un citrona sulu un liek uz lēnas uguns vārīties.

Kad šķidrums novārījies, burkāni iegūst spožu glazūras apvalciņu.

Burkānus pasniedz ar sasmalcinātām pētersīļu lapiņām.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form