Cepti banāni ar medu un riekstiem
Foto: Publicitātes attēls
4.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 banāni
banāni
1 ĒK
1 ĒK medus
medus
2 ĒK
2 ĒK sviests
sviests
100 g
100 g pekanrieksti
pekanrieksti
2
2 standziņas kanēlis
standziņas kanēlis
400 g
400 g bezpiedevu jogurts
bezpiedevu jogurts
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Citi saldēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ātri pagatavojams un veselīgs pēcpusdienas našķis kā bērniem, tā pieaugušajiem. Pekanriekstu vietā var izmantot arī citus riekstus, kas bērniem pašiem labāk garšo.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Rimi gardēži šefpavārs Normunds Baranovskis.

    Sagriež banānus gareniski vai ripiņās.

    Sakarsē pannu, pievieno riekstus un nedaudz tos apgrauzdē bez taukvielām. Tad pievieno sviestu un medu. Kad sviests pakusis, liek tajā banānu un viegli apcep. Pasniedz ar jogurtu.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form