Medus biskvīta kūka ar biešu krēmu
Foto: Publicitātes foto
1.0000 1
Sarežģītība: grūti
Pasniegt atdzesētu

Sulīgs medus biskvīts kombinācijā ar gaisīgu siera krēmu, kas ar biešu sulu iekrāsots maigi rozā tonī – īsta bauda gan acīm, gan vēderam! Recepti iesaka pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar veikalu tīklu "Elvi".

Sastāvdaļas paradzētas 18-22 cm diametra kūkas veidnei.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 170 grādiem. Ietauko cepamo formu.

Lielā bļodā sajauc eļļu, olu un medu. Pievieno sodu, samaisa.

Atsevišķā traukā samaisa miltus, kakao un cepamo pulveri, visu pievieno eļļas maisījumam.

Masai pievieno biešu sulu un paniņas, visu kārtīgi samaisa līdz viendabīgai konsistencei.

Lej mīklu cepamajā formā un cep ~40 min, līdz, iedurot mīklā kociņu, piet tā vairs nepaliek mīklas daļiņas.

Atdzesē un gareniski pārgriež biskvītu divās daļās.

Gatavo krēmu. Saputo krēmsieru, saldo krējumu un pūdercukuru līdz stingrai masai. Putošanas beigās pievieno biešu sulu (tā piešķirs krēmam rozā krāsu).

Uzsmērē uz vienas biskvīta daļas aptuveni pusi no krēma, tad liek tai virsū otro biskvīta daļu un ar atlikušo krēmu apsmērē kūkas virspusi un malas.

Liek kūku ledusskapī vismaz uz 8-10 stundām, labāk uz nakti.

Pirms pasniegšanas rotā ar svaigām avenēm vai citiem dekoriem un bauda!

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form