Foto: Shutterstock
Medus kūka ar skābu krējumu - gardums pie tējas vai kafijas.
90Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
200 gmedus2 ĒKsoda3 gab.olas2.5 glāzesmilti1.5 lskābs krējums1 glāzecukurs

Sagatavošana

1

200 g medus, izkausē, pievieno 2 ĒK sodas, uz nelielas uguns liesmiņas katliņā! Tad pievieno 3 sakultas olas, pievieno 2,5 glāzes miltu. Maisa, līdz veidojās bieza ķepīga masa.

2

Ņem mīklu un klāj plānā kārtiņā uz pannas. Cep ~5 min No mīklas sanāk ~10 cepumu kārtas.

3

Starp kārtām smērē skābo krējumu ar cukuru.

Iesūtīja: Trallallā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!